В динамичния свят, в който живеем, сигурността става все по-значима. С технологичното развитие се ражда необходимостта от иновативни системи, които да ни предпазват ефективно. В Armorgard знаем точно как да отговорим на тези нужди.

Защо да изберете системите на Armorgard?

  1.  Перфектната комбинация: В Armorgard предлагаме съчетание на съвременни системи за контрол на достъпа, видеонаблюдение и СОТ, за да осигурим най-добрата защита на вашата собственост.
  2. Висококачествени технологии: Използваме последни технологични иновации,  които гарантират спокойствие и дългосрочна сигурност.
  3. Персонализация: Разбираме, че всеки клиент има индивидуални нужди. Затова предлагаме решения, които могат да бъдат персонализирани според изисквания на всеки един от вас.
  4. Професионализъм и обучение: Нашите специалисти постоянно се обучават и развиват, за да можем да предлагаме услуги от най-висок клас.

Как работят нашите системи?

Системите за контрол на достъпа на Armorgard позволяват регулиране на достъпа до определени зони или помещения, гарантирайки, вашето спокойствие и сигурност.

Системите за видеонаблюдение осигуряват висококачествено изображение в реално време, давайки възможност за мониторинг на всяка точка на вашата собственост както от вашето мобилно устройство, така и от услугата, която предлагаме – денонощен център за видеонаблюдение.

СОТ или системите за сигнално-охранителна техника, предоставят незабавно известие при опит за нарушение на сигурността.